Samarbete

Våra samarbetspartners

Om du som läkare, terapeut, idrottsförening eller av någon annan anledning är intresserad av ett samarbete med FootFlex, kontakta gärna oss så berättar vi mer om oss och vår produkt.  Kontakta oss på info@footflex.se

Matton Jernberg

Cityterapeuterna

StockholmsNaprapaten

Som leg. naprapat är Göran Sjöström på StockholmsNaprapaten specialiserad på att behandla akuta och kroniska smärtor, skador och spänningar i leder och muskler.

Naprapat-Rehab

Vi har ett nära samarbete med kliniken Naprapat-Rehab.se som behandlar ingen mindre än Sveriges UFC stjärna Alexander Gustafsson, Alvik Basket m.fl.

OM Center

Fysioterapi på högsta nivå hos våra grannar på Scheelegatan.

Prospect Camp

I samarbete med Prospect Camp där framtida hockeyproffs föds.

Idrottsskadeexperten

Vi samarbetar med idrottsskadeexperten som är specialister på idrottsskador.

Orienteringsspecialisten

Butik och webbshop. Köp skor i deras butik och få en gratis fotanalys hos Footflex.

Medarbetarna

Medarbetarna är en väl inarbetad naprapatklinik på Östermalm i Stockholm med fokus på aktiv behandling. Har bästa kompetensen inom både fokuserad och radiell stötvågsbehandling. Den perfekta behandlingen för att komplettera dina formgjutna fotinlägg. Vi ger 25% rabatt på första behandlingen till Footflex kunder!

Bonjour Trail

Via bonjourtrail.se lockas till stig- och bergslöpning i Frankrike! Upptäck landets utbud avtävlingar och frestas att följa med på någon av Bonjour Trails resor. Bonjour Trail erbjuder även prima företagsträning (i Stockholm).

Den här sidan använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.