För vem?

Vem behöver formgjutna inlägg?

Ett formgjutet inlägg från FootFlex passar till alla. Oavsett om du är gammal eller ung, skadad eller icke skadad, eller helt enkelt vill vara steget före och förebygga skador. Till vardags, jobbet eller idrott.

Hela inlägg

FootFlex hela inlägg som från början var utformat för att få plats i väldigt trånga utrymmen så som pjäxor och skridskor gör sig idag alldeles utmärkt i vardagens och träningens alla typer av skor. Till skillnad från det halva inlägget så ersätter du alltid skons originalsula med det hela inlägget för att undvika nivåskillnader. Passar alldeles utmärkt i din aktiva arbetskänga, träningssko eller skridsko eller där du vet att behovet är störst just för dig.

Halva inlägg

FootFlex halva inlägg är det perfekta inlägget för dig med stor variation av skor. Det ger exakt samma stöd som det hela inlägget men här behöver du inte bry dig om hur skon ser ut framtill. Inlägget läggs alltid ovanpå originalsulan och det är enkelt att byta inlägget mellan dina promenadskor, sneakers, stövlar eller dina finskor på jobbet och det gör det halva inlägget väldigt unikt och mycket omtyckt. Inlägget gjuts och formas alltid efter dina egna behov och aktiviteter.

Gör dina fötter en tjänst!

Ett formgjutet inlägg från FootFlex passar till alla. Oavsett om du är gammal eller ung, skadad eller icke skadad, eller helt enkelt vill vara steget före och förebygga skador.

Den här sidan använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.