Samarbete

Om du som läkare, terapeut, idrottsförening eller av någon annan anledning är intresserad av ett samarbete med FootFlex, kontakta gärna oss så berättar vi mer om oss och vår produkt.  Kontakta oss på info@footflex.se

Här är några av våra samarbetspartners;

logga Matton

 

Bonjour-Trail-logo

Bonjour Trail. Via bonjourtrail.se lockas till stig- och bergslöpning i Frankrike! Upptäck landets utbud avtävlingar och frestas att följa med på någon av Bonjour Trails resor. Bonjour Trail erbjuder även prima företagsträning (i Stockholm).

 

naprapat-rehab-logo

Vi har ett nära samarbete med kliniken Naprapat-Rehab.se som behandlar ingen mindre än sveriges UFC stjärna Alexander Gustafsson, Alvik Basket mfl.

 

OMC_logo

OM center. Fysioterapi på högsta nivå hos våra grannar på Scheelegatan

 

Stockholms-naprapaten

StockholmsNaprapaten. Som leg. naprapat är Göran Sjöström specialiserad på att behandla akuta och kroniska smärtor, skador och spänningar i leder och muskler.

 

MedArbetarna_ny_logo

Medarbetarna är en väl inarbetad naprapatklinik på Östermalm i Stockholm med fokus på aktiv behandling. Har bästa kompetensen inom både fokuserad och radiell stötvågsbehandling. Den perfekta behandlingen för att komplettera dina formgjutna fotinlägg. Vi ger 25% rabatt på första behandlingen till Footflex kunder!

Cityterapeuterna

 

hockey

Footflex i samarbete med Prospect Camp där framtida hockeyproffs föds

 

idrottsskade-experten-logo

Vi samarbetar med idrottsskadeexperten som är specialister på idrottsskador

 

os-logo

Orienteringsspecialisten. Butik och webbshop. Köp skor i deras butik och få en gratis fotanalys hos Footflex

 

 

 

fotskolan